Om oss

Etter å ha arbeidet i 12 år innen helse- og sosialfeltet kjente jeg på en stor lengsel etter å arbeide mer helhetlig. Uansett hvilket arbeidsfelt jeg befant meg i så jeg at samtaler omkring god seksuell helse var et manglende tema. Ikke minst har det vært et manglende tema i mitt liv – noe jeg ikke ønsket å invitere inn og se på. Mangel på kompetanse og redsel for dette dypdykket i meg selv. Helt til jeg selv tok et bevisst valg, og endelig fant metoder som støttet meg så jeg kunne se nærmere på de avtrykkene jeg hadde tatt med meg på vegen. 

Utfordringen var at jeg ikke klarte å koble seksualitet og kjærlighet sammen. Jeg begynte å lete etter meningen.

Hvorfor var seksualitet og selvnytelse så viktig for å fungere? Både som par, men også alene? Og trenger vi det egentlig? 

Jeg var nummen, hadde lite følelse og kjærlighet til mitt underliv. Det var liksom ikke en del av kroppen min. Jeg utdannet og fordypet meg i vestlig teori, tok spesialisering innen psykisk helse og traumer, for å kunne forstå meg selv bedre, men også for å være en god yrkesutøver. Det største vendepunktet kom da jeg inviterte inn østlige metoder, og gav meg selv en pause fra tenkehjernen. Jeg utdannet meg først som mindfullness-lærer, deretter yogainstruktør, for så å ta en internasjonal utdanning med fokus på helhetlig seksualitet. I dag tar jeg en spesialisering i yoniegg og feminin seksualitet, og jeg må smile for at det som var,  nå føles som et annet liv.

Kort sagt begynte jeg å oppdage at seksualiteten var så mye mer enn hva den vestlige tilnærmingen hadde gitt og lært meg på vegen. Jeg begynte å sette sammen denne kompetansen jeg hadde opparbeidet meg, fra begge leirer, og skapte noe annet enn det som fantes der ute i dag. Jeg helet min seksualitet og livsoppgaven min ble å hjelpe andre til å også møte, eie og elske seksualiteten sin.

Jeg opprettet Kvinneportalen UnderLivet i september 2021, et populært tilbud støttet av Innovasjon Norge. 

Etterhvert som min seksualitet endret seg gav jeg slipp på negative avtrykk og skapte et nytt narrativ og begynte å elske meg selv. Da ble jeg klar for å utforske seksualiteten min enda mer. Da hadde jeg fått opp øynene og skjønte hvor vakker handling og hvor stor grad av egenomsorg det faktisk er. Jeg ønsket å gjøre disse produktene jeg hadde invitert inn i livet mitt tilgjengelige for medlemmene i Kvinneportalen, for så å skjønne at kanskje andre også ønsket dem! 

Andre produkter og nettsider fra denne bransjen hadde aldri tiltrukket meg, og jeg visste at det ikke kom til å endre seg! Så jeg måtte skape noe annet. 

Jeg ville få laget og gjort tilgjengelig helt nydelige, fantastiske produkter som kan få oss til å smile, kjenne oss stolte og glade. Dette skal være noe av det fineste du kan eie, rett og slett. Fordi min nettbutikk er for de som er bevisste på det valget de tar og den energien de velger å tilføre ✨ sin helligste portal ✨ 

Jeg vil inspirere DEG til å komme i kontakt med DIN sensualitet, og introdusere mer glede, nytelse og kreativitet inn i livet DITT

Så nettbutikken UnderLivet er et prosjekt der skjønnhet møter design. Der design møter nytelse, og nytelse møter mindfulness og ender i en nydelig handling av selvkjærlighet og egenomsorg

Produktene er laget av naturlig og trygt materiale. Produkter som vil lære deg kunsten å gå sakte frem, der du har fullt fokus og tilstedeværelse på det som foregår i kroppen din. Produkter som hjelper deg å hele og oppdage de dypere lagene av urørt potensiale. Produkter som minner deg på din unike verdi! 

Jeg ønsker at du skal få muligheten til å oppdage det samme som meg! ❤️

Så du også kan oppleve ekstase og dyp intimitet med deg selv, frigjøre ditt seksuelle uttrykk og gi slipp på den skammen vi bærer med oss.

Du kan ta reisen på egenhånd, men vit at du også alltid er velkommen til å bli med her i Kvinneportalen, dersom du ønsker mer støtte på vegen.  

 

Varm og god klem fra meg,

Kristina Merete 🌸.