Tips og triks

Uansett om du er førstegangsbruker eller har lang erfaring er det alltid noe å lære. Her har vi samlet noen nyttige tips og råd til deg🥰

 

Hva må jeg tenke på før bruk?

Hvert produkt kommer med et sett med instruksjoner. Les disse nøye. Sjekk også kvaliteten på produktet når du mottar det. Leken skal være glatt og polert rundt overflaten, uten sprekker. Ettersom produktet er laget av naturlig materiale er det normalt med  små ufullkommenheter i steinen. Er du usikker, send oss video/bilde, så sjekker vi for deg. Bruk aldri leken med mindre du er helt sikker på at den er trygg. Vi anbefaler at du vasker leken grundig før og etter bruk. 

 

Rengjøring og oppbevaring

Krystallprodukter:

Bruk mild såpe for å vaske leketøyet ordentlig før og etter hver bruk. Lekene våre er ikke-porøse, så det er ikke nødvendig å koke dem. Aldri vask dem i oppvaskmaskinen.

Glassprodukter:

Glassproduktene våre er laget av borosilikatglass og glødet ved spesifikke temperaturer, noe som gjør dem utrolig slitesterke. For å rengjøre dem, bruk en mild såpe og varmt vann  tørk dem helt før du legger dem bort.

Alle produktene trives best i emballasjen de kom i, gjerne sammen med myke materialer, for eksempel i undertøyskuffen.

 

Kan jeg bruke glidemiddel?

Absolutt! Bruk gjerne kondom, glidemiddel eller kokosolje.

 

Produktet er veldig kaldt...

I motsetning til vanlige sexleketøy i plast og silikon tilpasser edelstener seg, og holder nøyaktig kroppstemperaturen i over en time – akkurat som om den er en del av deg. Avhengig av hva du liker, hold leketøyet under varmt eller kaldt rennende vann i et par minutter. Obs! Ikke bruk kokende vann.

Produktet vil også tilpasse seg til din kroppstemperatur hvis du holder det i hendene, mellom lårene eller fører det inn i skjeden.

 

Selger dere ikke vibratorer?

Svaret er nei 😁 Det er det mange grunner til, og du kan lese mer om det i dette blogginnlegget.

 

Gå på oppdagelsesferd

Uønsket eller lite opphissende sex kan føre til ubehag og smerter i skjeden og føre til muskelspenninger i vagina. For å oppleve nytelse må kroppen behandles med kjærlighet og omsorg. Sensuell yoni-selvmassasje, bekkenkartlegging, langsom nytelse og skånsom penetrering er alle en del av seksuell egenomsorg for enhver kvinne. 

Gir du deg selv tid, egenkjærlighet og omsorg vil det åpne seg en verden for deg, med orgasmer du aldri ville våget drømme om. Bli venn med din yoni, og hun vil berike livet ditt for alltid.

Uavhengig av om du har en partner eller ikke, ligger en verden av nytelse for dine føtter!