Krystaller

Krystaller har spilt en viktig rolle for mange mennesker helt siden oldtiden, hvor de ble sett på som guddommelige og ble brukt til healing og beskyttelse.

Krystaller har en stabil energi, og hver type krystall har en egen frekvens. Kroppen vår har derimot ustabile energifelt. Når vi tar i bruk krystaller vil energien bli stabilisert og vi vil føle harmoni.

Her er en oversikt over våre krystaller og noen av deres egenskaper:

 

Rosenkvarts 

Rosenkvarts har en beroligende energi som åpner hjertet til medfølelse for deg selv og for andre. Den øker selvtilliten og hjelper deg å se det positive i deg selv. Den letter skyld, balanserer følelser, senker stress og bringer fred. Bruk Rosenkvarts for å fremme empati, forsoning og tilgivelse.

Våre rosenkvartsegg er GIA-sertifiserte (den aller høyeste kvaliteten).

Chakra: Hjerte

 

Hvit agat

Hjelper deg å finne din egen sannhet slik at du kan være den du kom hit for å være. En sten for deg som er klar for å leve ditt liv,  og ikke ønsker å leve gjennom andre. Den vil også hjelpe deg å finne din plass i universet og bidra til fred, ro og trygghet.

Chakra: Krone

 

Jade

Jade symboliserer fred, visdom, initiativ og livskraft. Den roer ned stress og kan stimulere evnen til å realisere muligheter og drømmer. Bruk den for glede, trygghet og beskyttelse, og rensing av negative tanker. Våre jadeegg er GIA-sertifiserte (den aller høyeste kvaliteten).

Chakra: Hjerte

 

Lapis Lazuli

Lapis Lazuli stimulerer følelsene, sinnet og står for fysisk renhet. Det stimulerer bevisstheten og kan hjelpe ved søvnløshet, svimmelhet og tretthet.

Chakra: Hals og tredje øye (pineal)

 

Tigerøye

Tigerøye kan virke mot stress, usikkerhet og humørsvingninger. Krystallen har en sterk forbindelse med solen og solar plexus, den virker oppløftende og «brenner» negativ påvirkning. Det revitaliserer og får deg til å føle deg mer energisk. 

Chakra: Solar plexus og hara

 

Sort Obsidian

En dypt rensende sten som fungerer som et speil til ditt indre. Absorberer følelsesmessige 

traumer fra fortiden, og beskytter mot skyggeegenskaper som avhengighet, frykt, angst og sinne. Den symboliserer kreativitet og gir deg en dypere innsikt.

Chakra: Rot

 

Grønn Aventurin

Grønn Aventurin er kjent for å trøste, harmonisere og beskytte hjertet. Den balanserer mannlig og kvinnelig energi og viser at ingenting er umulig. Den forbindes også med eventyrlyst og hell.

Chakra: Hjerte

 

Rhodonitt

Rhodonitt fjerner følelsesmessige sår og arr fra fortiden. Den nærer kjærligheten ved å aktivere hjertet. Stenen hjelper til i tilfeller av emosjonell selvødeleggelse og misbruk og oppmuntrer til selvkjærlighet og tilgivelse.

Chakra: Hjerte

 

Ametyst

Ametyst virker avstressende, og er en kraftig og beskyttende stein. Den beskytter mot alle former for negativ energi. Krystallen har sterke helbredende og rensende egenskaper og stimulerer mentalt fokus, følelsesmessig sentrering og åndelig bevissthet

Chakra: Tredje øye (pineal) og krone


Rosa Aventurin

Denne steinen gir pågangsmot og letter balansen mellom det følelsesmessige, det fysiske og det åndelige. Rosa Aventurin lærer oss kraften og gleden ved å koble til sensualiteten vår, og som et resultat tiltrekke og feire sunne, romantiske forhold.

Chakra: Hjerte