Om oss

Om oss

Etter å ha arbeidet i 12 år innen helse- og sosialfeltet kjente jeg på en stor lengsel etter å arbeide mer helhetlig. Uansett hvilket arbeidsfelt jeg befant meg i, så jeg at samtaler omkring seksuell helse var et manglende tema. Ikke minst har det vært et manglende tema i mitt liv – noe jeg ikke ønsket å invitere inn og se på. Mangel på kompetanse og redsel for dette dypdykket i meg selv. Helt til jeg selv tok et bevisst valg, og endelig fant metoder som støttet meg så jeg kunne se nærmere på de avtrykkene jeg hadde tatt med meg på vegen. 

Utfordringen var at jeg klarte ikke å koble seksualitet og kjærlighet sammen. Jeg begynte å lete etter meningen. Hvorfor var seksualitet og selvnytelse så viktig for å fungere?  Både som par, men også alene? Og trenger vi det egentlig? 

Etter hvert kom jeg også til et punkt der jeg ønsket å utforske seksualiteten min enda mer. MEN jeg hadde aldri kjent på noen tiltrekning til hoppende, dinglende eller glitrende vibratorer, dildoer eller leketøy fra Kondomeriet, og akkurat dette hadde ikke endret seg.

Jeg ville få laget og gjøre tilgjengelig helt nydelige, fantastiske produkter som får deg til å smile, kjenne deg stolt og glad. Det skal være noe av det fineste du eier, rett og slett. Fordi du er så bevisst på det valget du tar og den energien du velger å tilføre ✨ din helligste portal ✨ 

Jeg vil inspirere DEG til å komme i kontakt med DIN sensualitet, og introdusere mer glede, nytelse og kreativitet inn i livet DITT

Nettbutikken UnderLivet er et prosjekt der skjønnhet møter design. Der design møter nytelse, og nytelse møter mindfulness og ender i en nydelig handling av selvkjærlighet og egenomsorg

Produktene er laget av naturlig og trygt materiale. Produkter som vil lære deg kunsten å gå sakte frem, der du har full fokus og tilstedeværelse på det som foregår i kroppen din. Produkter som hjelper deg å hele og oppdage dypere lag av nytelse i kroppen din. 

September 2021 startet jeg kvinneportalen UnderLivet, som hjelper kvinner til en dypere kontakt med seg selv og sitt underliv. Et sammensatt program som hjelper deg å få en større forståelse for din seksualitet, og som gjør at du kan gjenoppbygge din kropps sensitivitet. 

Jeg vil at du også skal få muligheten til å oppdage det samme! 

Oppdag ekstase og dyp intimitet med din egen nytelse du også, og frigjør ditt seksuelle uttrykk. 

 Kristina Merete 

Tilbake til bloggen